Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خوزستان، حجت‌الاسلام محمد موحدی‌نژاد رئیس مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی کشور شب گذشته 18 آذرماه در دیدار با مسئولان آموزش و پرورش خوزستان گفت: مؤسسه ترویج فرهنگ قرآن از سال 71 که تأسیس شد، سه مأموریت را از سوی حجت‌الاسلام قرائتی برای خود تعریف کرده است.

وی ادامه داد: حاج آقای قرائتی همواره بر تفسیر قرآن تاکید داشته و دارد و در همین راستا ستادی را تشکیل دادیم که تفسیر قرآن با بیان آسان و روان به نسل نو منتقل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من به حاج آقای قرائتی گفتم اگر بازار، دانشگاه و ... مفسر بخواهند ما مفسر نداریم به همین دلیل ستاد تفسیر تشکیل یافت. اکثر طلاب پایه شش به بالا علم تفسیر را دارند اما بهتر از علم تفسیر، مهارت بیان و تفسیر برای اقشار مختلف است. تاکنون ما هر چه دیده‌ایم تفسیر قرآن بیان للخواص بوده با اینکه قرآن می‌گوید من بیان للناس هستم؛ همه اقشار جامعه از جمله کودکان، زنان خانه‌دار و کاسب هم ناس هستند اما برای اینها تفسیر نداریم.

موحدی‌نژاد افزود: به همین جهت دوره‌هایی را تخصصی‌تر از آنچه که در حوزه‌های علمیه هست تدوین کردیم برای اینکه یک طلبه چگونه یک آیه را بین دو نماز تفسیر کند که بچه‌ها بفهمند و جذب قرآن شوند. دو دوره مقدماتی 40 ساعتی و 60 ساعتی، یک دوره تکمیلی 120 ساعتی و یک دوره تخصصی 330 ساعتی تدوین کردیم که طلاب این دوره‌ها را بگذرانند و مهارت تفسیر را پیدا کنند.

رئیس مؤسسه ترویج فرهنگ قرآنی کشور بیان کرد: این طرح را در آموزش و پرورش هم می‌توانیم اجرا کنیم که استاد و محتوا از ما باشد و تبلیغات و دیگر موارد با آموزش و پرورش. حتی وزارت آموزش و پرورش پیشنهاد داد که این دوره برای معلمان دینی و قرآن تعریف شود. در استان خوزستان می‌خواهیم این طرح را اجرا کنیم.

وی با اشاره به اینکه حدود دوهزار و پانصد حلقه تربیتی در سراسر کشور داریم که خوزستان یکی از استان‌های موفق ما است‏ افزود: طبق گزارشی که داریم 60 درصد شرکت‌کنندگان این حلقه‌های تربیتی در محله‌ها، دانش‌آموزان هستند.

موحدی‌نژاد افزود: همچنین از سال 71 خارج از وقت اداری برای آشنایی نسل جوان با معارف قرآن در مکانی تعدادی از معلمان دور هم جمع می‌شدیم و مشورت می‌کردیم. تصمیم گرفتیم از وقت فراغت دانش‌آموزان و حضور حجت‌الاسلام قرائتی در سیمای جمهوری اسلامی ایران استفاده کنیم تا تعاملی بین مدرسه، خانواده‌ها و درس‌هایی از قرآن ایجاد شود. ما این طرح را با 300 نفر عضو افتخاری از منطقه 12 تهران آغاز کردیم. این برنامه مورد استقبال قرار گرفت. در حال حاضر سه میلیون دانش‌آموز متوسطه اول و دوم درگیر این طرح قرآنی هستند. درس‌هایی از قرآن را می‌شود به عنوان مکمل کار پرورشی نامگذاری کرد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان فعالیت های قرآنی درسهایی از قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۸۹۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟

به گزارش قدس خراسان، «ما تعدادی از معلمان تازه استخدام هستیم که از مهر سال گذشته جذب و مشغول به کار شدیم. همزمان با تدریس، در روزهای پنجشنبه و جمعه در دانشگاه فرهنگیان دوره‌های آموزش ضمن خدمت را هم گذراندیم، اکنون دانشگاه فرهنگیان اعلام کرده باید تا پایان اردیبهشت ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بابت استفاده از خدمات آموزشی و رفاهی دوره مذکور پرداخت کنیم در غیر این صورت نمی‌توانیم در آزمون اصلح شرکت کنیم و حکم استخداممان با مشکل مواجه خواهد شد!»

این یک نمونه از پیام‌های مردمی است که به تحریریه روزنامه قدس رسیده است. خبرنگار قدس خراسان موضوع را از مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان پیگیری کرد.

حسین هدایتی در پاسخ به خبرنگار قدس خراسان گفت: ۱۴ دی‌ماه سال گذشته بنا بر دستورالعملی که به ما ابلاغ شد موضوع پرداخت هزینه دوره آموزشی را اعلام کردیم؛ در همه استان‌ها در شروع پودمان که دی‌ماه بوده این وجه را دریافت کرده و بعد نام‌نویسی را انجام دادند. ما در استان به این علت که تا آن تاریخ یعنی دی‌ماه ۱۴۰۲ هنوز احکام همکاران صادر نشده بود، از تهران اجازه گرفتیم تا بعد از اینکه احکام صادر و حقوق برایشان واریز شد این وجه را دریافت کنیم.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: معلمانی که مشمول این پرداخت هزینه بودند بنا بر برخی اخبار فکر می‌کردند این هزینه بخشیده می‌شود، اما تا این لحظه هیچ دستورالعملی نه از جانب وزارت آموزش‌وپرورش، نه سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان و نه نماینده‌های مجلس مبنی بر دریافت نکردن این مبلغ ابلاغ نشده است.

وی با بیان این مطلب که در دوره‌های گذشته هم این وجه دریافت می‌شده است، اذعان کرد: برخی نمایندگان در دوره انتخابات روی این موضوع صحبت‌هایی در فضای عمومی مطرح کرده بودند، اما در واقعیت موضوع را در مجلس پیگیری نکردند.

هدایتی افزود: اگر همان دی‌ماه که این موضوع را به طور رسمی اطلاع‌رسانی کردیم، معلمان در هر ماه یک وجهی را پرداخت می‌کردند اکنون با مشکل مواجه نشده بودند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یادآور شد: از همان ابتدا هم اعلام کردیم در صورت پرداخت نکردن، امکان شرکت در آزمون جامع را ندارند، اما عده‌ای بی‌توجهی کردند و اکنون که حدود یک ماه به آزمون باقی مانده است، به فکر پرداخت افتاده‌اند.

وی در پاسخ به این پرسش که امکان تقسیط این مبلغ از سوی دانشگاه فرهنگیان وجود دارد یا خیر، گفت: حقوق این افراد دست آموزش‌وپرورش است و آموزش و پرورش می‌تواند این مبلغ را به دانشگاه پرداخت و هر ماه به صورت اقساط از حقوقشان کم کند.

خبرنگار: معصومه مومنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • ماجرای اتمام حجت دانشگاه فرهنگیان با معلمان تازه استخدام شده چیست؟
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • ۲۰ توصیه رهبر معظم انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • ۲۰ توصیه رهبر انقلاب در دیدار فرهنگیان چه بود؟
  • معلمان مؤثرترین اقشار جامعه در فرایند تعلیم و تربیت هستند
  • معلمان مدیران تراز انقلاب تربیت کنند